CABINCASA CUSTOM LOW 22 M2

En smuk drøm af et anneks et af de mest veludstyrede vi til dato har leveret, med indbyggede motoriserede glasplanlys & udvendige alu persienner, elektronisk styrbart gulvvarme, hvid ASK plank lamelparket gulve, indbyggede skabe fra Colombini inkl. indretning. Anneks leverancen er afsluttet med El-kabling & webspeed til eksisterende ejendom samt cementfiber sokkelplader mod terræn.

Familien Keglbergs egen beretning: Levering og hele processen kørte fuldstændigt som aftalt. Alt blev snakket igennem, løsninger fundet og tilpasset,,,,,,derefter gik alt som aftalt med Peter. Hele forløbet gik super godt med masser af information, vejledning og tilpasninger. Det kunne ikke være gjort bedre og vi var fuldstændig trygge ved Casatrends Group.

Der var absolut ingen ekstra regninger eller andre problemer,,,,,,,,super flot arbejde. Vi har nu haft vores anneks i et halvt år,,,,,og kvaliteten er super god og der har ikke været nogen problemer efter levering.

Jeg kan på det varmeste anbefale alle andre der går i samme tanker om et anneks, at tage en snak med Peter,,,,,,,,,,det i aftaler, er dét Casatrends Group leverer.
Alle fremtidige kunder er meget velkomme til at ringe til mig,,,,eller komme forbi os og se vores flotte anneks.

Lennart Keglberg Cell: 40549922

ANNEKS CABINCASA 27 M2

24. April 2013 fik vi leveret vores nye anneks på ca. 28m2 – og det er super flot !!

igennem vinteren 2013 har vi sammen med Casatrends designet, tegnet og specificeret med prof. arkitekt vores nye anneks. Casatrends Group har på blot 7 uger bygget og leveret en ’tilbygning’ til vores hus, der både kvalitetsmæssig, designmæssigt og stilmæssigt passer rigtig, rigtig flot ind. Annekset blev leveret fikst og færdigt som aftalt, topisoleret for helårsbrug, m. en af de store mobilkraner.

På blot 1-dag efter selve anneksleverancen færdigbyggede Casatrends Group endvidere en flot 25 m2 Carport i forlængelse af selve annekset med flot transparent twinlite tag.

Sådan !!

Vi er meget tilfredse – både for det fine resultat, men også for processen undervejs, hvor vi har justeret, tilpasset og fået løst de problemstillinger der altid dukker op, når man kaster sig ud i sådanne projekter.

Casatrends Group, med Peter Franck som ”tovholder” har hele vejen igennem ‘ville os det bedste’, forfulgt de ideer og muligheder vi har spillet ind med, og leveret resultatet.
Det er en fornøjelse at samarbejde med selskabet & Peter Franck, og vi kan kun give Peter og Casatrends de bedste anbefalinger med på vejen.

Susanne Börgesen Skovlunde

ANNEKS CABINCASA 25 M2

Kære CASATRENDS Group
Stor tak for anneks og den innovative dialog vi under hele forøbet har haft. Peter, du er god til at lytte og finde realistiske løsninger. Som nu har opfyldt mit behov og drøm om atelier i forhold til mit budget. Du
er professionel, og det du lover har jeg fået. Det har været et meget inspirerende samarbejde, og jeg kunne ønske vi kunne gøre det hele igen.

Bedste hilsner fra Anja Franke DK-2730 Herlev Denmark

ANNEKS CABINCASA Q 20

Hvis du går med overvejelser om at bygge til eller bare har brug for mere plads i en periode til f.eks. kontor eller den uvorne teenager, men afskrækkes af udgiften til det, så bør du alvorligt overveje et færdigbygget anneks fra CASATRENDS Group. Det er ganske enkelt væsentligt billigere. Lige før julen 2012 fik vi et anneks leveret, sat på grunden med en 100 tons kæmpekran, fikst og færdigt, vedligeholdelsesfrit i cementfiber Ivarplank, svenskrød og top- isoleret bl.a med Aluthermo.

Vores oplevelser selskabets kontaktperson PCF er særdeles positive…………

Det er sjældent man i byggebranchen møder en person, der så energisk, ja nærmest nidkært følger op på projektet og løser de små udfordringer, der altid opstår undervejs. En fin detalje i processen er den måde en meget velorienteret PCF hele tiden lader dig være medbestemmende på det endelige resultat og giver kvalificeret vejledning. Man har til sidst klart fornemmelsen af at stå med et gennemarbejdet kvalitetsprodukt, som man, hvis man ikke lige sælger pavillonen videre efter nogle år, vil få stor glæde af i mange år frem.

Nicolas Bertouch-Lehn, 4623 Ll. Skensved

ANNEKS CABINCASA 25

Jeg vil hermed sige tak til CASATRENDS Group for det dejlige 25 m2 store anneks jeg har fået leveret. Jeg har sat stor pris på den gode information jeg har fået løbende under hele forløbet, og at, annekset var færdig til den aftalte tid. Det færdige resultat lever fuldt ud op til mine forventninger, og mere til, det er et meget flot anneks, og det ser ud til at det også er godt håndværk der er lavet, jeg har kikket det grundigt efter i alle kroge. Tak for det hele, og for et godt samarbejde – Bente Hjorth, Gørlev

CABINCASA CLASSIC 18 M2

Gæsteanneks til eksisterende nybygget sommerhus i Nordsjælland. Et smukt anneks kundetilpasset eksistrende ejendoms småsprossede vinduer.

Annekset kan beses efter aftale via Casatrends Group hos Familien i Dronningmølle – nedenfor ses vores kundes egen oplevelse af leverancen & samarbejdet.

I juli 2013 fik vi leveret vores havepavillon. Vi havde taget en meget hurtig beslutning omkring en havepavillon på 18,5 kvm, da det lige netop var hvad CASATRENDS have ”på lager” til hurtig levering. Så der var meget kort betænkningstid og en hurtig beslutning. Vi var spændt på om det kunne nås inden Peter Franck gik på ferie. Vi fulgte med i færdiggørelsen. Dagen kom hvor pavillonen skulle leveres og vejret viste sig fra sin bedste side. Vi så pavillonen ankomme og blive hejst ind over hækken. Forsigtigt blev den placeret på fundamentet, og alt gik glat og uden komplikationer.

 

Pavillonen lever helt op til vore forventninger og er bare så dejlig at opholde sig i. Vi hygger, læser og nyder den gode atmosfære der er i huset.

 

CASATRENDS leverede et godt stykke arbejde, til aftalt tid, og ydede en god service. Vi kan varmt anbefale CASATRENDS.